Zin in Kerst?

Nog eventjes en dan staat in bijna elke huiskamer een mooi versierde kerstboom en mag je weer op zoek naar leuke kerst snuisterijen. Wil je alvast helemaal in de stemming  komen en inspiratie opdoen? Bezoek dan zondag 8 december Diepenheim. Deze dag proef je hier de kerstsfeer tijdens de prachtige Kastelenwandeling en de altijd gezellige Kerstmarkt. 

Kastelenwandeling 
Trek je wandelschoenen aan en kom zondag 8 december naar Diepenheim voor een heerlijke, winterse Kastelenwandeling. Je hebt de keuze uit twee afstanden. De routes worden bewegwijzerd, en gaan over verharde wegen, zandwegen en mooie bospaden; Onderweg passeer je naast de kastelen een aantal bezienswaardigheden en hoor je midwinterhoornblazers.

Start tussen 9.30 en 12.00 uur bij het Ottenhuis, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim.  
Deelname € 5,00 p.p. incl. consumptie. Kinderen t/m basisschool gratis.

Voor meer info zie www.visithofvantwente.nl

 

Kerstmarkt Diepenheim
De dagen worden korter, de winter is in aantocht. Kom in de kerststemming en bezoek zondag 8 december de sfeervolle Kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je langs de vele kraampjes struinen. Alle nieuwe kersttrends zijn te zien. Hier doe je originele kerstinkopen! Het centrum van het Stedeke wordt voor de 27e keer omgetoverd tot een intiem kerstparadijs.

De Diepenheimse kerstmarkt is bekend en geliefd vanwege de buitengewoon gezellige sfeer. Het is een dag, waar heel Diepenheim aan meewerkt en dat merk je! 

Graag tot zondag 8 december! Voor meer info www.ovdiepenheim.nl

 

Voor meer informatie en nadere inlichtingen kunt u zich richten tot:
Kastelenwandeling: VVV Hof van Twente, Lionne Wolberink, tel. 06-53861817 of info@hofmarketing.nl
Kerstmarkt: Ondernemersvereniging Diepenheim, Marie-José Goselink, tel. 0547-351637 of info@dedriekamers.nl

Winkelwagen