Fiets4daagse

DATUM/TIJD
Dinsdag 23 juli 2024 tot vrijdag 26 juli 2024
09:00 tot 11:00

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juli 2024 kan er weer worden deelgenomen aan de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 40 en 60 km, die ook bewegwijzerd zijn.

 

Evenals voorgaande jaren zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij de routes elke dag een andere richting op gaan. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen voor een hapje of drankje en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid.

 

Inschrijven

De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. 

De prijs voor een weekkaart is € 11,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Vier dagen meefietsen hoeft n

 

*Voorinschrijving niet mogelijk maar ook niet nodig.*

 

Natuurvriendelijk

De organisatie van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim (onder de vlag van de OVD) ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de eigenaren en rentmeesters van de landgoederen die in de routes zijn opgenomen.

Met dank aan

De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Diepenheim, HofMarketing en met inzet van veel vrijwilligers.

www.visithofvantwente.nl

Winkelwagen